,

OUTLET Pneumatska višenamjenska brusilica

11,09  (83,56 kn)

  • 1x kofer
  • 16 dijelova set
  • 25000 okr.
  • 170 l/min
  • maks. 6 bara

Availability: 7 na zalihi

SKU: SK0022008 Kategorije: , Oznaka:

Pneumatska višenamjenska brusilica CRAFTOMAT

Za teško dostupna mjesta. Stroj za brušenje koji se koristi za uklanjanje hrđe, prljavštine i drugih poslova brušenja. Dizajniran za jednostavan pristup skučenim prostorima. Dolazi s 10 različitih brusnih nastavaka, ključevima i brzom spojnicom u praktičnom koferu. Ne zaboravite kupiti kompresor i crijevo za komprimirani zrak kako biste mogli koristiti brusilicu kada kompresor nije uključen.

Ukoliko ste koristili bilo koji električni alat došli ste do saznanja da se oni duljim korištenjem zagrijavaju. To je produkt trenja koje rezultira mehaničkim i električnim gubitkom. Kod pneumatskih alata događa se upravo suprotno. Stlačeni zrak se rastegne što dovodi do snižavanja temperature. Ovakvo ponašanje zraka kod pneumatskih alata omogućuje da se njihovi motori hlade i kroz dulje korištenje se alat ne troši i dolazi do rijetkog kvara i velike dugotrajnosti samog alata.
Prednost pneumatskih alata nad električnima je njihova neosjetljivost na vlagu i niske temperature dovodi do sigurnosti u radu kao i niža masa što čini dugotrajni rad lakšim.

OUTLET proizvodi izlaze iz ponude ili su s oštećenom ambalažom.
Kvaliteta proizvoda kao i uvjeti garancije, ako su primjenjivi, jednaki su redovnom asortimanu.

EAN:

8016738700473

Br. okretaja:

25000

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OUTLET Pneumatska višenamjenska brusilica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)