Sale!
,

18V 5,2 Ah PXC Plus, baterija

Najniža cijena: 69,90  (526,66 kn)
Snižena cijena: 69,90  (526,66 kn)

  • Univerzalna upotreba za sve Power X-Change punjive uređaje
  • Povećane performanse zahvaljujući naprednoj tehnologiji
  • Maksimalna sigurnost zahvaljujući Einhell proaktivnom upravljanju baterijama
  • Dulji radni vijek baterije radi specifičnih uvjeta punjenja
  • Nema samopražnjenja zahvaljujući visokokvalitetnim litium-ionskim ćelijama
  • Praćenje svih parametara najsuvremenijim komponentama
  • Kontrola nivoa punjenja uz 3-stupanjski LED sistem
  • Visoka zaštita od udaraca i dobro prianjanje radi gumiranih dijelova kućišta
  • Ergonomsko rukovanje zahvaljujući optimiziranom udubljenom rukohvatu
  • Einhell Accessory

Availability: 2 na zalihi

SKU: SK0015065 Kategorije: , Oznaka:

Power X-Change: Jedna baterija – za sve alate!

Power X-Change je novi Einhell sistem za punjive baterije. Projektiran je radi multifunkcionalnosti i interoperabilnosti, a pritom i štedi novac. Što to točno znači? Ova napredna tehnologija omogućava upotrebu punjivih 18V baterija sa 5 različitih kapaciteta za napajanje više od 20 različitih alata i uređaja.

Velika prednost Power X-Change sistema je što možete kupiti solo alate bez baterije i punjača. Nije potrebno kupovati novi punjač i novu bateriju pri svakoj kupovini alata. Štedi se novac i čuva priroda. Većina ljudi posjeduje punu ladicu različitih punjača za mobilne telefone, akumulatorske bušilice, tablete, laptope i sl. Nelogično je trošiti toliko prirodnih resursa na taj način, pri čemu se zauzima preveliki broj utičnica. U zavisnosti od primjene, moguće je kombinirati baterije kapaciteta od 1.5Ah i 5.2Ah.

Prednosti akumulatorske tehnologije su očigledne. Nakon što počnete s upotrebom ovih proizvoda zapitati ćete se zašto ste se ikada mučili s dugačkim i zapetljanim kablovima. Za snažnije uređaje, kao što su npr. akumulatorske kosilice, možete kombinirati dvije baterije radi dobivanja 36V. Nije nužna kupovina skupih punjivih 36V baterija koje su kompatibilne samo sa odnosnim proizvodom. Moguće je koristiti iste baterije za kosilicu koje se koriste za akumulatorsku bušilicu, višenamjensku pilu ili trimer za travu. Iako se akumulatorski alati napajaju baterijama ključno je napomenuti da imaju iste performanse kao i električni alati.

Naravno, performanse zavise od kvalitete baterijskih ćelija i tehnologije punjenja. Samo litij-ionske ćelije vrhunske kvalitete renomiranih proizvođača se upotrebljavaju za Power X-Change proizvode. Ćelije se pojedinačno nadziru tokom punjenja pod kontrolom mikroprocesora čime se osigurava optimalno punjenje. Integrirani LED indikatori prikazuju status napunjenosti prije i tokom upotrebe. Na ovaj način se izbjegavaju neugodnosti kod djelomično napunjene baterije. Također, kod litij-ionskih baterija ne dolazi do samopražnjenja ni do poznatog memorijskog efekta. Baterije su zaštićene od preopterećenja tokom rada. Ovo značajno produžuje vremenski razmak između punjenja kao i vijek baterija. Uostalom, naša korporativna vizija je razvoj ekoloških proizvoda. Gumiran i robustan oklop štite baterije od udaraca i oštećenja, što ih čini izrazito otpornim i izdržljivim.

EAN:

4006825616606

Napon

18 V

Kapacitet baterije

5.2 Ah

Maks. snaga

1260 W

Broj baterija

1

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “18V 5,2 Ah PXC Plus, baterija”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…