, ,

CE-BC 15 M, punjač akumulatora i starter

129,90  (978,73 kn)

  • Napon: 230 V | 50 Hz
  • Starter: da
  • Napon punjenja: 12V
  • Izlazna snaga kod startanja: 100 A – 5 sec
  • Struja punjenja min. (arit./ef.) – maks. (arit./ef.) na 12 V d.c. 2,7 / [-] – 15 / [-] A
  • Einhell Car Expert

Availability: 1 na zalihi

SKU: SK0015325 Kategorije: , , Oznaka:

Einhell punjač akumulatora CE-BC 15 M inteligentan je uređaj za punjenje akumulatora prilagođen tehnički visoko razvijenim akumulatorima visokih performansi koje se nalaze u modernim vozilima. Inteligentna jedinica s mikroprocesorskim upravljanjem pogodna je za širok raspon akumulatora u vozilima raznog tipa koji dolazi s raznim tehnološkim mehanizmima sigurnosti i održavanja. Glavni fokus razvoja bio je na brzom punjenju prihvatljivom za akumulatore, tako da se postiže najduži mogući životni vijek s punim performansama. Rad s punjačem jednostavniji je nego kod konvencionalnih uređaja zahvaljujući detaljnom prikazu statusa napunjenosti.

Ovaj Einhell višenamjenski uređaj pogodan je za gel akumulatore, AGM akumulatore i olovne akumulatore bez održavanja i s malim održavanjem. CE-BC 15 M pogodan je za akumulatore od 12 V. Postepeni ciklus punjenja Einhell punjača akumulatora automatski se kontrolira i podešava pomoću mikroprocesorskog kontrolera. Pametna upravljačka elektronika analizira tip i stanje povezanog akumulatora i pokreće najprikladniji način punjenja. Funkcija polaganog punjenja štiti i čuva akumulator za kontinuirano optimalnu razinu napunjenosti. To čini CE-BC 15 M prikladnim za sve tipove vozila, posebno sezonska vozila s dugim vremenima neaktivnosti. Umjesto da akumulatoru dopušta da se polako potpuno isprazni i zbog toga riskira iscrpno i potpuno pražnjenje, akumulator se puni do optimalnog nivoa. Polagano punjenje produljuje radni vijek, spriječavajući zamjenu neispravnog akumulatora u vozilu što štedi novac. Automobili, motori i skuteri odmah su spremni za upotrebu na početku sezone.

Einhell punjač akumulatora može pružiti pomoć pri startanju, isporučujući struju od 100 A (maks. 5 sekundi). Nakon kratkog punjenja kondenzatora, punjač može proizvesti naboj kako bi motor vozila odmah upalio – slično kao paljenje pomoću kablova korištenjem drugog vozila. Einhell punjač akumulatora opremljen je automatskom zaštitom od prekomjernog punjenja, kratkog spoja i obrnutog polariteta. Ovi zaštitni mehanizmi ne štite samo punjač, ​​već i akumulator. LED zaslon prikazuje trenutni napon i stanje napunjenosti akumulatora te način rada u kojem radi punjač. Zahvaljujući potpuno izoliranim stezaljkama, Einhell punjač akumulatora može se povezati jednostavno i sigurno.

EAN:

4006825643367

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CE-BC 15 M, punjač akumulatora i starter”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)