, ,

TE-SV 18 Li-Solo, akumulatorski štapni usisavač

139,90  (1.054,08 kn)

  • Kapacitet spremnika 0.6 L
  • Einhell Expert

Availability: 1 na zalihi

SKU: SK0015192 Kategorije: , , Oznaka:

Einhell akumulatorski štapni usisavač TE-SV 18 Li-Solo dio je višenamjenskog i neograničeno kombiniranog Einhell Power X-Change akumulatorskog sistema. Za korištenje aku štapnog usisavača potrebna je baterija od 18 V.

Neprekidan rad bez kabela: To je omogućeno sustavom izmjenjivih baterija Power X-Change i tehnologijom brzog punjenja. Ako je umetnuta baterija prazna, jednostavno se može zamijeniti za potpuno napunjenu. Ovisno o bateriji može se postići i vrlo dugo vrijeme rada, jer baterija od 6 Ah, na primjer, osigurava usisavaču do 80 minuta energije u ECO načinu rada.

Četiri LED svjetla i zglob na podnoj mlaznici, koji se može pomicati oko dvije osi, omogućuju jednostavno čišćenje, čak i tamnih i teško dostupnih mjesta kao npr. ispod kreveta ili ormarića. Gumirani kotači su tihi i štite osjetljive podne obloge poput parketa. Zahvaljujući svom kompaktnom i laganom dizajnu aku štapni usisavač se lako drži i ne umara korisnika, čak i kada radite dulje vrijeme. To čini usisavanje vrlo jednostavnim poslom.

Učinkovit trostruki filterski sustav koji se sastoji od predfiltera, zamjenjivog i perivog naboranog filtera i filtera motora i integriranog ciklonskog separatora osiguravaju čisti ispušni zrak i učinkovito usisavanje s velikom snagom. Spremnik za sakupljanje prljavštine jednostavno se prazni pritiskom na gumb, tako da dodatna vrećica nije potrebna. Time se štiti okoliš, štedi novac i također je vrlo higijenski, jer korisnik ne dolazi u dodir s prljavštinom.

Usisavač se može prilagoditi svakoj situaciji pomoću dva podesiva usisna načina rada. ECO način rada može se koristiti za normalnu prljavštinu i za maksimalno vrijeme rada, dok način rada BOOST osigurava maksimalnu učinkovitost usisavanja za tvrdokornu prljavštinu, kao što je na tepisima. Zahvaljujući kombinaciji dva dizajna, aku štapni usisavač je praktičan 2-u-1 uređaj. Može se koristiti kao mali i lagani ručni usisavač, kao i za čišćenje podova, gdje oduševljava kao štapni usisavač sa savršenim rukovanjem.

Motorizirana podna četka dizajnirana je za uklanjanje prašine i tvrdokorne prljavštine s tvrdih podova, tepiha i prostirki. Četka se također može lako odvojiti i očistiti.

U isporuci je uključen i zidni nosač koji osigurava prostor za odlaganje usisavača i pribora, tako da je sve uredno pohranjeno, ali uvijek nadohvat ruke. Isporučeni fleksibilni nastavak za pukotine idealno je prikladan za usisavanje na teško dostupnim mjestima, na primjer između sjedala u automobilu.

Jedan pritisak na prekidač za uključivanje dovoljan je da usisavač radi neprekidno. Prekidač za uključivanje ne mora biti stalno pritisnut. Isporuka akumulatorskog štapnog usisavača ne uključuje bateriju ili punjač, ​​ali su dostupni zasebno.

EAN

4006825659061

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TE-SV 18 Li-Solo, akumulatorski štapni usisavač”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)