, ,

CE-BC 6 M, punjač akumulatora

54,90  (413,64 kn)

  • Napon: 220-240 V | 50 Hz
  • Starter: ne
  • Napon punjenja: 12V
  • Struja punjenja min. (arit./ef.) – maks. (arit./ef.) na 12 V d.c. 1 / [-] – 6 / [-] A
  • Struja punjenja (arit./ef.) na normalnom opterećenju 12 V d.c. 6 A
  • Struja punjenja (arith,/eff.) na brzom opterećenju na 12 V d.c. 6 A
  • Einhell Car Expert

Availability: 1 na zalihi

SKU: SK0015327 Kategorije: , , Oznaka:

Einhell punjač akumulatora CE-BC 6 M inteligentan je punjač akumulatora s mikroprocesorskim upravljačem za punjenje različitih vrsta akumulatora u vozilu. Optimiziran je za visokotehnološke akumulatore modernih vozila. Punjač sadrži čitav niz tehničkih mehanizama zaštite i održavanja. Specifični fokus razvoja bio je na brzom, nisko-stresnom punjenju, za dugotrajni rad akumulatora bez ikakvih kompromisa za postizanje maksimalnih performansi. Indikator punjenja čini ovaj uređaj jednostavnim za rukovanje. Ovaj Einhell punjač prikladan je za gel akumulatore, AGM te olovne akumulatore bez održavanja i s niskim održavanjem.

CE-BC 6 M automatski se prilagođava naponu akumulatora 12 V vozila, a višestupanjski ciklus punjenja Einhell punjača automatski nadzire i podešava mikroprocesorski regulator. Pametni elektronički upravljački sustav analizira priključeni akumulator i pokreće odgovarajuće korake u skladu sa statusom. Funkcija impulsnog punjenja štiti i smanjuje stres na akumulator kako bi se održalo optimalno punjenje u svakom trenutku. To također čini CE-BC 6 M posebno idealnim za sezonska vozila s dugim praznim hodom. Umjesto da se akumulator polako prazni sve dok se potpuno ne isprazni i riskira duboko pražnjenje, punjač održava optimalnu razinu napunjenosti s malim naponom pomoću funkcije sezonskog punjenja. To produljuje vijek trajanja akumulatora i spriječava potrebu skupe zamjene akumulatora. Tako su automobili, motocikli ili skuteri odmah spremni za vožnju na početku svake sezone. Zimski način punjenja posebno je razvijen za upotrebu kada vanjska temperatura padne ispod 5°C.

Automatska zaštita od prekomjernog punjenja, kratkog spoja i zamijenjenih polova štiti i punjač i akumulator. Ovaj punjač ima mogućnost oporavka ispražnjenog akumulatora i mogućnost korištenja kao izvora energije. Einhell punjač akumulatora je u skladu s IP zaštitom klase 65, pa je otporan na prašinu i zaštićen od mlazeva vode. LCD indikator napona i stanja napunjenosti akumulatora na prvi pogled prikazuje postavku punjenja akumulatora i punjača. Hvataljke za akumulator su potpuno izolirane, tako da se akumulatori mogu sigurno i jednostavno spojiti na punjač. Kućište ima ušicu za ovjes za montažu na zid.

EAN:

4006825640328

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CE-BC 6 M, punjač akumulatora”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)