Test Einhell usisavača TE-VC 36/30

Testiranje Einhellovog akumulatorskog usisavača je napravljeno u skladišnom prostoru bez struje te punog stare prašine i prljavštine. Oznaka “36” u nazivu označava da se radi od 36V sistemu dakle idu dvije Einhell PXC baterije od 18 V. Najbolji omjer uloženog i dobivenog tj. eura i ampersati je svakako paket od 2x 4 Ah PXC baterije s linka: https://skatt.hr/proizvod/2x-18v-40-ah-pxc-twinpack-2-baterije-u-setu/.
Sa navedenim novim baterijama životni vijek u stvarnim uvjetima je cca više 45 min.

Oznaka “30” u nazivu označava da mu je kapacitet spremnika 30 litara što je sasvim pristojna veličina za većinu srednjih preuređenja. Tu pašu standardne Einhellove 30 litarske vrećice kao i većina građevinskih vrećica za 30 litarske usisavače kao što su Parksideove, Boschove, Stanley i druge. Vrećice koje preporučujemo:  https://skatt.hr/proizvod/vrecice-za-usisavac-30-l-set-5-1-za-th-vc-1930-sa-2/.

Usisavač je idealan za rad na terenu, barci ili čišćenje vozila ako nemate garažu. Ipak njegova najveća snaga se vidi upravo na radnim zadacima gdje ima puno građevinske prašine i otpada te na mokrim površinama. Za mokre površine potrebno je promijeniti filter u spužvasti kojeg dobijete sa usisavačem.

Za sve veće građevinske radove gdje postoji alternativa struje ili je opcija iznajmiti agregat jer imate gdje staviti sam agregat preporuka je kupiti si električni sustav.

Ipak i takav jednostavan alat treba znati koristiti, zašto meni nije radio pogledajte u videu.